Home  ›  Rijopleidingen  ›  Anti-Slip

Anti-Slip

Vraag meer informatie aan of plan direct je cursus!

Informatie aanvragen Plan je cursus
 • Anti Slipcursus Basis

  Hoe krijgt u een slippende auto weer onder controle? Wat is de maximale remcapaciteit van een voertuig? Hoe kunt u het veiligst een obstakel ontwijken? Tijdens deze spannende anti slipcursus krijgt u inzicht in het ontstaan van ongevallen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs traint u hoe ongevallen voorkomen kunnen worden.

  Trainingomschrijving

  Theorietraining

  - Waarneming versus het ontstaan van een ongeval - Verkeersinzicht en voertuigkennis - Gevaarherkenning

  Praktijktraining - Algemene voertuigbeheersing

  Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek. Bij alle trainingen maakt u gebruik van de (verzekerde) voertuigen die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld, dit betreft handgeschakelde voertuigen.

  Praktijktraining - Rem- en uitwijkoefeningen U ervaart wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties. U leert zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. U leert de gevaren beter te herkennen en de controle over het voertuig te behouden. Praktijktraining - Over- en onderstuurtraining U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert de risico’s beter in te schatten en leert technieken aan om controleverlies te voorkomen. Trainingsprincipe Focus van de training is risicobewustwording. Borging vindt plaats door interactieve, online trainingen (Ongevalpreventie en Het Nieuwe Rijden).

   

   

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je cursus
 • prijzen Anti-Slip

  Duur training3 uur

  € 129

  *Prijzen zijn inclusief BTW

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je cursus

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden