Home  ›  Werkgebied

werkgebied Rijschool Proficiat


Kaart van Proficiat weergeven op een grotere kaart

Rijschool Proficiat biedt rijopleidingen aan om het rijbewijs te halen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus, aanhangwagen en oplegger. Naast alle rijbewijzen kunnen beroepschauffeurs terecht voor de bij- en nascholing van hun rijvaardigheden. Met een gevarieerd aanbod in chauffeurstrainingen en opleidingen voor nascholing Code 95 is er voor iedere chauffeur wat wils.

Naast de rijopleidingen voor het rijbewijs en opleidingen voor vrachtwagen- en buschauffeurs biedt Rijschool Proficiat ook logistieke opleidingen aan. Zo kun je bij Proficiat een cursus heftruck en reachtruck volgen. Ook opleidingen voor werken met een hoogwerker of autolaadkraan behoren tot de mogelijkheden. Verder staan de opleidingen en cursussen voor EHBO, BHV en VCA ook in het teken van veilig werken.

Naast alle rijbewijzen en opleidingen in mobiliteit biedt Proficiat dus ook medewerkers in de sector transport en logistiek opleidingen op maat waarmee zij verder komen.

Waar wij geven wij onze rijlessen? En waar worden onze opleidingen gegeven? Wij krijgen vaak de vraag of wij ook leerlingen voor het autorijbewijs ophalen op plaatsen die wellicht niet in de directe omgeving van onze vestigingen in Geel en Geldrop liggen.

Om antwoord te geven op deze, en andere, vragen laten wij je graag zien wat Proficiat jou te bieden heeft. Ongeacht in welke woonplaats je woont!

Rijschool Proficiat, jouw veilige start in het vekeer


Wilt u meer informatie over onze rijopleidingen?

Heeft u nog vragen over een opleiding of wilt u meer informatie ontvangen? Onze adviseurs begeGeldrop u graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Informatie aanvragen

Eerste indruk
9,0
Service
9,0
Prijs / kwaliteit
8,9


Gratis theorie opleidingen

 

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden   Links   Sitemap